Unikke blomsterdesigns hos din blomsterhandler i Odense

De fleste af livets store begivenheder kalder på blomster. Fra buketten til den nybagte mor på fødegangen over de stilfulde dekorationer i kirken ved barnedåb og konfirmation til brudebuketten og knaphulsblomsten ved brylluppet og bårebuketten ved livets afslutning er blomster med os hele vejen. Blomster er smukke og livsbekræftende – især når de er sammensat af en kyndig blomsterbinder.

Hvor finder jeg en dygtig blomsterbinder i Odense?

Søger du blomster designs og arrangementer, som er lidt ud over det sædvanlige, kan du med fordel tjekke Lille Frøken Flora.

Lille Frøken Flora er ikke blot en blomsterbutik, men et univers inden for mode, indretning og livsstil. Hos Lille Frøken Flora finder du blomster dekorationer inden for enhver genre. Uanset om du er på udkig efter traditionelle friske buketter af smukke afskårne blomster, eller om du er til de moderne evigheds buketter, kan du finde dem hos Lille Frøken Flora.

Lille Frøken Flora er også leveringsdygtig i brudebuketter, begravelses blomster og dekorationer til erhverv og udsmykning. Når du køber dine blomster dekorationer, buketter eller arrangementer hos Lille Frøken Flora, er du sikker på at få et nyskabende og fantasifuldt produkt.

En buket af friske blomster fra Lille Frøken Flora vil skille sig ud og blive husket for sit enkle raffinement og stilfulde elegance. Friske buketter fra Lille Frøken Flora bindes med en ukonventionel blanding af stauder, roser og markblomster. Lille Frøken Flora undlader af bruge fyldgrønt, og således udmærker buketterne sig ved et helt unikt udtryk.

Ligeledes følger hverken bårebuketter, kistepynt eller andre former for begravelses blomster fra Lille Frøken Flora de gængse traditioner, men er stadig karakteriseret ved smukt og professionelt håndværk. Og brudebuketterne er i en helt særlig kategori, som må og skal opleves.

Hvis du ønsker at se eksempler på de smukke blomster arrangementer fra Lille Frøken Flora, kan du klikke ind i den online shop på lillefroekenflora.dk