Træt af fejl på lønsedlen? Brug løndadministration!

25 juni 2021 Anders Lundtang Hansen
Træt af fejl på lønsedlen? Brug løndadministration!

Oplever du tit, at der er medarbejdere, der kommer til dig som chef for at påpege, at der er fejl i deres lønsedler?

Så er det måske på tide, at du får indført sådan noget som lønadministration, hvis det tydeligvis er noget, som der er gentagende fejl ved.

Det kan jo være, du selv skal stå for den slags, fordi du ikke har en regnskabsafdeling i dit firma eller bare en sekretær, der kan tage sig af den slags, for du har ikke pengene til at have den slags mennesker ansatte.

Derfor er du godt træt, når du fører lønsedlerne gennem det system, som der skulle få dem til at udsende den rette lønseddel.

Ved at bruge lønadministration er det nogle kloge og kompetente folk, der tager sig af den slags for dig, så du overlader opgaven til dem, når tiden nærmer sig.

Ingen fremtidige problemer med lønnen med lønadministration

For det kan jo sagtens ske fra måned til måned – eller hvornår lønningerne skal falde – at der er specielle forhold, som der ændrer en given lønseddel, som automatikken ikke opdager, eller som du selv overser, når du skal udfærdige løn.

Og hvis en medarbejder får en ukorrekt lønseddel, så kan den slags skabe splid, for det kan give et tegn om, at man er ligeglad med ens medarbejdere, hvis man ikke giver dem det, som de har krav på.

De er der trods alt hos dig blandt andet for at kunne betale til maden.

Omvendt kan du jo også komme til at snyde dig selv ved at udbetale for meget løn, end hvad der skulle være givet ud.

Begge eksempler kan give rod i regnskabet, for en enkelt fejl det ene sted kan føre til et fejl et andet sted i det økonomiske aspekt.

Få derfor styr på lønnen med lønadministration.

Flere Nyheder