Man bør vælge et godt parkeringsfirma!

30 november 2020 Anders Lundtang Hansen
Man bør vælge et godt parkeringsfirma!

Vi er ret så meget med på, at parkeringsvagter ikke er det mest velsete folkefærd i verden, men selve deres arbejde bliver højt værdsat af de kunder, som ansætter det bureau, de kommer fra.

Den slags findes der forskellige typer af, og her kan nævnes https://www.kbhpark.dk/ 

For parkeringsvagter er jo ikke bare freelancere, der vader rundt i tilfældige områder for at se, om folk parkerer forbudt i Danmark.

Som det første er de ofte begrænset til et geografisk område, hvilket gør det lettere at overskue, men så har man også både kommunale og private firmaer af den slags, der jo afhænger af, hvor man skal bruge disse regler henne.

Så lad os sige, at man har et firma, hvor der er et stort parkeringsområde, som ligger ud til en offentlig vej, eller man er en boligforening, der gerne vil have sørget for mere lov og orden i området med parkering. Så kan man tage fat i et parkeringsfirma.

Man kan skræddersy ens krav til et parkeringsfirma

Så kan man bedre som privatperson eller forening, firma med videre sørge for at bestemme parkeringsreglerne i området, så længe de ikke er på kant med de gængse og overordnede lovgivninger, og man ikke etablerer det som en pengemaskine.

Men ellers kan man opføre egne bestemte krav til, hvor længe man må holde der, i hvilket tidsrum pladserne må bruges, om man skal betale for parkeringen og meget, meget andet.

Og så har man netop parkeringsvagter fra firmaet, der kan komme ud jævnligt og tjekke, om folk holder korrekt parkeret.

Man kan nok aldrig undgå, at der er nogle, “der tager chancen”, eller at man kommer uretsmæssig parkering helt til livs generelt, men det kan være virke forebyggende, at man har indført et regelsystem, som jævnligt bliver håndhævet.

Flere Nyheder