Maler i Korsør – Din professionelle fagmand

Maler i Korsør – Effektiv og kvalitetsbevidst

Vores kunder er vores absolutte top-prioritet. Derfor tilbyder vi kvalitetshåndværk, udført af uddannede professionelle, til tiden og til den rigtige pris. Vi bestræber os altid på at give det niveau af service og grundighed, som vi selv ville forvente i vore egne hjem. Vores ansatte er anerkendte for at være servicemindede, lyttende og gennemgående professionelle. Kommunikationen igennem processen er vigtig for os, for på den måde kan vi sikre, at alt lever op til dine forventninger. Vi forlader aldrig en opgave, før du er helt tilfreds med det resultatet. Hos os skelner vi ikke imellem små og store opgaver, vores ønske for dig, er at du er glad for fornyelsen. Fordi vi bestræber os på at være nogle af de mest professionelle og konkurrencedygtige i branchen, tilbyder vi dig tilfredshedsgaranti. 

Med denne får du 3 års garanti, på alle udførte opgaver og vi opkræver ikke betaling, før du har godkendt arbejdet og er tilfreds. Vi ved uden nogen former for tvivl, at vores ansatte lever op til den forventede standard og derfor tøver vi ikke med at give dig denne garanti. Vi stræber efter kvalitet og både personligt og håndværksmæssigt og det er dét, som får os til at stå ud i branchen. Hvad enten du skal bruge professionel assistance til at male stuen, soveværelset eller sommerhuset, er du mere end velkommen til at kontakte os. En af vores faglærte ansatte, vil derefter kunne give dig kyndig rådgivning og besvare de spørgsmål du eventuelt måtte have til processen. Vi starter ud med at åbne op for dialogen, forventningsafstemme og derefter udføre arbejdet på detaljeorienteret vis. Vores mål er at opfylde dine ønsker og med mange års erfaring, ved vi at vi har kompetencerne, til at få dette til at ske. 

Hvis du ønsker at vide mere om priser, tidsrammer eller har andre spørgsmål til udførelsen af arbejdet, så kig da med på vores hjemmeside, hvor du vil kunne finde al den nødvendige information: https://malerkanonen.dk/maler-korsoer/