Læs om streamingtjenesterne Netflix, HBO Nordic, C More, Viaplay

Markedet bugner af streamingtjenester – og det kan godt være rigtig svært at beslutte sig for hvilken én man skal vælge. De fire mest populære streamingtjenester i Danmark er Netflix, C More, HBO og Viaplay, som hver især holder en rigtig god kvalitet når det kommer til såvel brugervenlighed som til udbud af indhold.

Der er dog visse forskelle på de fire tjenester, som kan være afgørende for hvilken én du skal vælge. I det følgende kan du læse mere om hver enkelt streamingtjeneste, hvilket forhåbentlig kan bringe dig tættere på at vælge en der matcher dine ønsker og behov.

Viaplay – underholdning og sport for hele familien

Viaplay repræsenterer den ultimative all round pakke for alle familie medlemmer. Hos Viaplay finder du et stort og varieret udbud af børne tv for såvel de helt små som for de lidt større børn og unge. Du kan finde en hel del serier og film, hvoraf en del er klassikere fra tv og andre er egenproduktioner. Og endelig finder du et ganske seriøst udbud af sport, som du kan se på såvel dit smart tv som på din computer, smartphone eller tablet – og på udvalgte spilkonsoller.

HBO – kvalitets serier og mange film

Hos HBO finder du måske knap så familievenligt indhold, men til gengæld et solidt udbud af serier for dig som elsker at binge. Her kan du for eksempel se Game Of Thrones, A Handmaids Tale, Westworld og mange andre af de nyere klassikere.

Netflix – lidt af det hele

Hos Netflix kan du finde hitserier som for eksempel Orange Is The New Black og Stranger Things, samt et stort udbud af børne- og familie film. Alt i alt et godt bud på en streamingtjeneste som kan glæde store som små.

C More – de nyeste serier og film

C More er stærk på de nyeste aktuelle film og serier, og har desuden et stort udvalg af svenske produktioner. Du kan læse mere på techglad.dk