Lær at heale med Reiki

Når du arbejde som behandler – for eksempel kropsterapeut, zoneterapeut, massør, healer eller kranio-sakral terapeut – vil du uvægerligt komme i berøring med andre menneskers energi felter på daglig basis.

Mange behandlere kan komme til at lade deres egen energi indgå i en form for udveksling med klientens. Dette er ikke altid lige heldigt og kan have alvorlige konsekvenser for såvel klient som for behandler. Derfor er det vigtigt at lære en metode hvorpå man kan beskytte sig selv og sin energi – som for eksempel Reiki healing.

Hvad er fordelen ved Reiki healing?

Vi besidder alle healende kræfter og energier i os. Derfor kan alle også praktisere healing i større eller mindre omfang.

Faren ved at praktisere healende terapi uden at være uddannet i Reiki healing eller tilsvarende system er at man kan risikere at slide så meget på sin egen energi at det går ud over helbredet. Samtidig er der også en vis risiko for at man som behandler optager klientens dårlige energier og ubalancer i sit eget system. Dette fænomen kaldes transfer og udmønter sig ofte deri at man som behandler begynder selv at udvikle symptomer lignende klientens.

Når du som behandler indvies i Reiki vil du lære hvorledes du dels beskytter din egen energi, dels værner dig imod optagelse af andres. Med Reiki healing anvendes udelukkende universets helende energier. Dette betyder at du i højere grad er en kanal for den universelle energi, og således ikke gør brug af din egen. Du vil opleve at du ikke føler sig udslukt og energi forladt efter en arbejdsdag. Og samtidig vil du kunne heale med langt større kraft når du benytter dig af universets hjælp.

Lær at heale på en weekend

Hos Christo Blaak (Padam), som er Reiki mester, kan du i løbet af en weekend blive Reiki indviet og samtidig lære Reiki healing. Læs mere på christo.dk