Lad et professionelt parkeringsfirma hjælpe med dine parkeringspladser

12 juni 2021 Astrid Pedersen
Lad et professionelt parkeringsfirma hjælpe med dine parkeringspladser

Har du behov for hjælp til drift og administration af dine private parkeringspladser? Så kan du med fordel vælge et professionelt parkeringsfirma som for eksempel UnoPark.

Hvilke fordele får jeg, når jeg vælger UnoPark som mit parkeringsfirma?

UnoPark er et af de parkeringsfirmaer i Danmark, som tilbyder de stærkeste og mest fleksibel parkeringsløsninger på markedet. UnoPark kender behovet for individuelt tilpassede parkeringsaftaler – og derfor er dette netop, hvad du får, når du vælger UnoPark som dit parkeringsfirma.

Når du bliver kunde hos UnoPark får du tildelt en personlig konsulent, som er ekspert i parkeringsløsninger. I samarbejde med denne konsulent vil du hurtigt kunne sammensætte den perfekte aftale om drift og administration af dine parkeringspladser. Denne aftale tager udgangspunkt i dine ønsker og behov og i en professionel vurdering af dine parkeringspladsers størrelse, type og beskaffenhed.

Du vil opleve en særdeles professionel og personlig service hos UnoPark, som udelukkende tilbyder fleksible aftaler. Det betyder, at du nemt vil kunne ændre på din parkeringsløsning, skulle dine behov for parkeringsservice ændre sig. Samtidig bestræber UnoPark sig på at håndhæve de regler, du selv sætter for dine parkeringspladser gennem parkeringskontrol og parkeringsopsyn ved veluddannede og trænede parkeringsvagter.

Når du vælger en parkeringsløsning med parkeringskontrol hos UnoPark, er du garanteret parkeringsvagter med hjemmel og beføjelse til udstedelse af bødeforlæg. UnoPark forestår selvfølgelig relevant skiltning i den forbindelse. Og UnoPark sørger samtidig for, at eventuelt skyldige beløb fra parkeringssyndere bliver inddrevet på lovlig og behørig vis.

Som kunde hos UnoPark får du adgang til administration af dine private parkeringspladser gennem et digitalt administrationssystem, som kan tilgås via app til smartphone eller tablet. Så kan du skabe overblik over din parkeringsløsning og selv udstede eller tilbagekalde parkeringstilladelser.

Du kan læse mere og kontakte UnoPark for et uforpligtende tilbud på en parkeringsløsning via hjemmesiden https://unopark.dk/, hvor du finder alle kontaktinformationer.

Flere Nyheder