Lad et professionelt parkeringsfirma hjælpe med administration af din parkeringsplads

Gratis parkering for kunder, medarbejdere eller beboere i den ejendom du administrerer er en fin service. Det giver disse brugere mulighed for nemt at komme til deres arbejdsplads eller bolig, eller til eksempelvis det pågældende fitness center eller anden facilitet som du tilbyder. Men er pågældende erhvervs ejendom eller bolig kompleks beliggende i eller i nærheden af en af de større byer oplever du sandsynligvis fra tid til anden problemer i form af uvedkommende eller hensynsløs parkering.

Flere og flere store danske byer indfører nemlig parkerings zoner på de offentlige gader og veje, især i de indre bydele, hvor det koster penge at parkere. Det kan således godt blive en dyr fornøjelse at tage bilen når man har ærinder i byen.

Mange bilister vil prøve at snige sig uden om betalingen og benytte private parkeringspladser som ligger uden for de kommunale betalings zoner – til gene og ærgrelse for de bilister som har ret til at benytte disse pladser fordi de enten bor eller arbejder i den tilhørende bygning. Og dette kan der kun sættes en stopper for med effektiv parkeringskontrol.

Hvem kan hjælpe mig med kontrol og administration af mine parkeringspladser?

Et parkeringspladser som har specialiseret sig inden for parkeringsservice og parkeringskontrol er et godt bud på en instans som kan hjælpe dig med at sørge for at dine parkeringspladser udelukkende benyttes til retmæssig parkering. Du kan med fordel kontakte det danske parkeringsfirma UnoPark, som igennem det seneste årti har hjulpet mange private virksomheder med at sikre og kontrollere deres parkeringspladser.

Hos UnoPark får du en personlig og professionel parkerings løsning som er tilpasset dine og dine brugeres behov. Med det smarte digitale administrations modul kan du nemt selv tilføje faste brugere af dine parkeringspladser – og UnoPark står for selve overvågningen og kontrollen af parkeringspladsen. Læs mere på UnoParks hjemmeside unopark.dk