Køb højseng eller køjeseng for den optimale indretning af børneværelset

28 januar 2022 Astrid Pedersen
højseng

advertorial

Skal børneværelset i din bolig indrettes optimalt? Så bør du overveje at installere en højseng eller en køjeseng. En køjeseng er i særdeleshed praktisk hvis to børn deler værelse. Med en køjeseng i stedet for to lave senge sparer du en masse plads som kan bruges til leg og aktivitet. Og børnene får hver især mere privatliv når de skal sove.

Højseng eller køjeseng – hvad skal jeg vælge?

Måske synes du det virker fjollet at investere i en højseng når nu der kun er ét barn som skal bebo værelset. Men her skal du tænke på at du med en højseng faktisk får mange af de samme fordele som du får med en køjeseng.

Du sparer en masse gulvplads som kan udnyttes meget bedre end hvis du havde en almindelig lav seng stående. Pladsen kan for eksempel bruges på at indrette et legerum eller et arbejdsværelse med skrivebord hvor barnet kan tegne og hygge med andre sysler.

højseng

Du kan også vælge at benytte pladsen under højsengens køje til at opbevare barnets tøj eller legetøj. Og så frigives der såvel gulvplads som skabsplads hvilket er en kæmpe fordel hvis pladsen i boligen er trang.

Hvor kan jeg købe en god højseng eller køjeseng til mit barn?

Hvis du er i markedet efter en højseng eller en køjeseng til børneværelset bør du se dig godt for. Det er vigtigt at konstruktionen er solid og slidstærk således at sengen kan holde til strabadserne. Derfor bør du købe din køjeseng eller højseng hos en dansk forhandler som står inde for de høje kvalitetsmæssige standarder.

Du kan med stor fordel aflægge Little Hugs en visit og de det store udvalg af flotte og solide køjesenge og højsenge i top kvalitet. Klik ind på hjemmesiden littlehugs.dk og bestil den nye højseng eller køjeseng til dit barn.

Flere Nyheder