Hvordan anvender du Epoxy Resin?

26 april 2021 Anders Lundtang Hansen
Hvordan anvender du Epoxy Resin?

Sådan en omgang Epoxy Resin er et fermt produkt at anvende, når man skal udføre både mindre reparationer, men også når man skal bevare nogle ting, som kan være alt fra smykker til, at man vil istandsætte nogle unikke elementer, som man har fundet.

Det kan være et træmateriale ude i naturen, som man har fundet helt lovligt eller fået lov til at tage med hjem, som man så kan benytte til, hvad man vil.

Her tænkes så ikke så meget på, at man fyrer med det, men at man måske lavet et lille sofabord ud af det eller bruge det som noget dekorativt derhjemme.

For man kan jo ikke bare smide de her ting ind i huset og lade dem klare sig selv, for de skal jo behandles, og det er det, som man bruger det her Resin til.

Men hvordan benytter man så lige det her vidundermiddel?

Her er en guide til, hvordan du gør med Epoxy Resin

Du skal sådan set bare følge det link, som vi har her, og så kan du køre længere ned på siden for at finde en guide i form af en video til, hvordan man benytter sig af det.

Faktisk er der flere videoer, og nogle af dem er på dansk, mens andre er på engelsk.

Du skal dog ikke lade dig afskrække af det engelske, hvis du ikke er så god til det, for tit er der tale om en demonstration uden ord, hvor der er sat musik til, så du kan se, hvordan man benytter dette middel.

Det er trods alt noget lettere end blot at skulle læse om det.

Du finder også et udvalg af Epoxy Resin her, som du kan købe, og der er heldigvis udførlige beskrivelser til, hvilket produkt du skal vælge til den givne opgave.

Flere Nyheder