Hvor finder jeg en kompetent tandlæge i Holbæk?

Er du bosiddende på Holbæk egnen kan du med fordel finde dig en fast tandlæge med central beliggenhed i selve Holbæk. På den måde er du sikker på nemt at kunne komme til din tandlæge ved hjælp af offentlige transport midler.

Samtidig er det en god idé at vælge en tandlæge klinik med nogle år på bagen. Så er du så godt som sikret at kunne benytte den samme tandlæge år efter år. Dette er en stor fordel hvis du i forvejen er lidt nervøs for at gå til tandlæge.

Med en fast tandlæge kan du opbygge et tillids forhold som du vil have glæde af hver gang du sætter dig i tandlæge stolen og gaber op. Og så vil det pludselig ikke længere være så slemt at besøge tandlægen en eller to gange om året.

Hvorfor vælge Tandklinikken Brogade som min tandlæge i Holbæk?

Tandklinikken Brogade har eksisteret i 35 år, og ejes den dag i dag af tandlæge Mikal Lynge Olsen. Mikal Lynge Olsen driver på daglig basis den lille tandlæge klinik sammen med to dygtige klinik assistenter og en ditto tandplejer, og har desuden et samarbejde med en erfaren special tandlæge i kirurgi.

Hos Tandklinikken Brogade er du garanteret en professionel behandling med udgangspunkt i dine unikke problemstillinger. Tandklinikken Brogade sætter en ære i at levere individuelle løsninger. Alle tandlæge behandlinger hos Tandklinikken Brogade tager afsæt i dine tænder og dit tandkøds tilstand og beskaffenhed – og i dine ønsker og præferencer. Du vil som patient altid blive taget med på råd forud for påbegyndelse af en behandling. Og du vil altid have mulighed for at sige til eller fra.

For yderligere information om Tandklinikken Brogade, klik ind på hjemmesiden tandklinikkenbrogade.dk og bliv klogere. Her vil du også kunne foretage online booking af dit næste tandlæge besøg.