Hvad vil du hænge op i dine vinduer?

29 marts 2021 Anders Lundtang Hansen
Hvad vil du hænge op i dine vinduer?

Ting at hænge op i vinduerne skal her ikke ses som pynt, hvor det kan være julepynt eller små kæder med lys i, selvom disse da kan være meget dekorative at se på og kigge på, og man kan udskifte den slags, så man får et nyt syn på ens vinduer og deres vindueskarme, så man ikke bliver træt af at glo på dem.

Nej, her tænker vi mest på de mere permanente ting, som er gardiner, persienner eller mørklægningsgardiner, man sætter op for at afskærme for lyset, når det står for meget ind, eller man ikke vil have folk til at kigge ind ad vinduerne.

Man behøver så sandelig ikke bruge de samme typer af afskærmning til hvert vindue, da det kan komme meget an på, hvad det er for en type vindue, og hvor i huset man har disse vinduer.

Dog vil det helt klart se pænest ud, hvis man har nogle af de samme vinduer i huset eller ved siden af hinanden, så man kan få et ensformigt udtryk i vinduerne.

Hæng noget fornuftigt op i dine vinduer

Persienner er jo meget lette at sætte op, men de kan hurtigt gå i stykker ved at blive benyttet forkert, og så er de svære at gøre rene.

Gardiner er flotte, men kan være noget dyre at have med at gøre, specielt hvis de skal skæres til efter mål for at passe, og så er de heller ikke lette at rengøre.

Mørklægningsgardiner er måske noget, som man bruger i soveværelser, hvis man vil være helt sikker på at slippe for morgenlyset – specielt hvis ens soveværelse vender mod øst.

Men det er jo helt op til dig selv, hvad der passer ind i dit hjem.

Før du vælger den slags mulighed for afskærmning, så skal du jo have nogle vinduer, og dem kan du få hos klarwindows.co.uk.

Flere Nyheder