Find det rette tilmeldingssystem til kurser og messer

Hvis du står som hoved ansvarlig for en messe, konference eller lignende event vil du med stor sandsynlighed have brug for et digitalt tilmeldingssystem. Med et online tilmeldingssystem kan du ikke alene danne dig et overblik over de tilmeldte gæster – du vil også kunne tilbyde disse gæster mulighed for at tilmelde sig arrangementer indlagt i dit event, for eksempel foredrag, workshops eller lignende.

Hvor kan jeg finde et moderne online tilmeldingssystem?

Den danske virksomhed Conference Manager A/S har igennem flere år leveret de mest fleksible og brugervenlige tilmeldings og ankomst registrerings systemer til det danske erhvervsliv.

Siden 1998 har Conference Manager A/S designet og konstrueret smarte systemer til brug i receptioner og ved kurser, konferencer og messer – faktisk før der overhovedet var et marked for den slags software eller i hvert fald før markedet var klar over behovet herfor.

Conference Manager A/S har altid bestræbt sig på at være den virksomhed som er længst fremme i skoene når det handler om udvikling af netop denne type systemer. Og med denne bestræbelse følger en naturlig passion for området.

Conference Manager A/S har som vision at levere det ultimative system til håndtering af møder, kurser, messer, events, konferencer og alle former for platforme hvor mennesker mødes. Derfor lægger Conference Manager A/S en stor indsats i den løbende udviklings indsats som skal sikre et innovativt, brugervenligt og fleksibelt system som kan anvendes i mange forskellige situationer og til flere typer af begivenheder.

Conference Manager A/S leverer tilmeldings systemer til hele Europa og har fysisk til huse i Virum og i Tyskland. De dygtige ildsjæle i den hastigt voksende virksomhed knokler hver dag for at forbedre og forfine det allerede særdeles avancerede tilmeldingssystem således at dette bliver stedse mere effektivt og omfattende.

Du kan læse mere om Conference Manager A/S og det smarte tilmeldingssystem på hjemmesiden conferencemanager.dk