Find den rette medarbejder

Som virksomhed er det helt naturligt, at der kan behov for at ansætte nye medarbejdere løbende. Måske er man i fremgang og skal udvide medarbejderstaben, eller måske har en medarbejder sagt op, og der skal findes en erstatning. Uanset hvad udgangspunktet er, kan rekruttering være en stor mundfuld. Hvis du før har været med til det, så ved du måske, hvor krævende en proces, det kan være. Der ligger nemlig et solidt arbejde i at udvælge kandidater mellem de ansøgninger, man har fået. Og dette er kun en lille del af processen. Derfor vælger flere og flere virksomheder også at få hjælp til rekrutteringen. 

Lad os prøve at dykke ned i nogle af fordelene ved at hyre hjælp til rekruttering. 

Fordele ved hjælp til rekruttering

En af de helt store fordele ved at bruge et firma til rekruttering er, at de har prøvet det mange gange før. De har en helt klar stuktur og proces for, hvordan de griber det an. Det gælder alt lige fra stillingsopslaget, at vælge de rette kandidater til jobsamtalen og til hvad der skal kigges efter, når kandidaterne endelig er inde til samtale. 

Alt afhængig af det firma, der bruges til rekruttering, kan de bruge testværktøjer til at vurdere, hvilket menneske de sidder overfor. Det kræver selvfølgelig også særlig erfaring, før man kaster sig ud i at teste kandidater, og heldigvis kan du overlade arbejdet til rekrutteringsfirmaet. 

I sidste ende er alle virksomheder selvfølgelig kun interesserede i at finde det rette match mellem ny medarbejder og ens virksomhed. Alternativet kan nemlig være, at der skal findes en ny kandidat kort tid efter, og det kan både være dyrt og meget tidskrævende. For at sikre sig, at man finder det rette match, så kan et rekrutteringsfirma også være de helt rette at hyre til opgaven. 

Hvis du vil prøve det af i din virksomhed, kan du starte her: https://www.isg.com/da/subsidiary/denmark/