Derfor skal du overnatte på bed and breakfast

10 maj 2021 Anne-Mette Hansen
Derfor skal du overnatte på bed and breakfast

Der findes mange overnatningsformer, når du skal på ferie. Har brug for en enkel nats søvn. Eller skal du bo i området i en længere periode. En af de meget brugte overnatningstyper er bed and breakfast. Dette er ofte et godt og billigt alternativ til f.eks. at booke dig ind på et hotel. 

Læs meget mere om bed and breakfast i denne artikel og bliv klogere på, hvilken overnatning du skal booke til ferien, familiesammenkomsten eller forretningsmødet.

3 gode grunde til at vælge bed and breakfast

Hvorfor overnatte på et bed and breakfast? Hvad går konceptet egentlig ud på? Og hvad er fordelene ved at vælge det? Få tre gode grunde til at vælge bed and breakfast.

1. Overnatning til budget

Bed and breakfast er ofte billige at overnatte på. Du skal sjældent betale det helt store for en overnatning. Det er i hvert fald billigere end at overnatte på et fint hotel. Og selvom du betaler mindre, får du ofte meget for pengene.

Bed and breakfast overnatningssteder er nemlig ofte små, og der er derfor sørger for detaljer og for god forplejning af gæsterne.

2. Morgenmad hver dag 

Som navnet beskriver det, får du både en seng og morgenmad. Det bliver altså ikke mere lækkert. Det er ikke alle hoteller, der tilbyder morgenmad og ofte skal du betale ekstra for at få det med i pakken.

Se nærmere på et bed and breakfast i Ribe her: https://www.hosbea.dk/ 

3. Intimt og hyggeligt

Et bed and breakfast er ikke så stort. Det kan være hos private, hvor de har lavet en del af deres bolig om til værelser. Eller en mindre bygning som de driver som bed and breakfast med overnatninger. 

Dét at stedet er lidt mindre end et stort luksushotel gør, at det ofte bliver mere intimt og hyggeligt at overnatte der. Man falder måske i snak med de andre gæster, på en måde man ikke ville have gjort på det store luksushotel. 

Flere Nyheder