Derfor bør du overlade gulvafslibning til en professionel

Selvom gulvafslibning – ligesom at male – er noget de fleste opfatter, som noget man selv kan gøre, er der flere gode grunde til at overlade det til et professionel gulvfirma. Det er muligt at leje slibemaskiner og købe sandpapir i stort set alle byggemarkeder, men forskellen prismæssigt er minimal. Til gengæld er det hårdt, tidskrævende og du risikere at ødelægge gulvene.

Det sidste er en anden årsag til, at det er en god ide at få en professionel til at udføre opgaven. Det vil være lidt ærgerligt at have brugt tid, kræfter og penge på selv at have afslebet gulvet og så efterfølgende skulle bruge endnu flere penge på en professionel gulvafslibning.

Selvom man sagtens kan afslibe gulvet, imens man bor i boligen og mange bor jo også i flere årtier i samme bolig, anbefales det at få det gjort i forbindelse med en ind- eller udflytning. Det er alt andet lige nemmere, når der ikke er en masse tunge møbler i boligen. Samtidig støver det og uanset hvor meget du dækker af, vil alle dine ejendele få et fint lag støv.

Vælg den rigtige gulvafsliber

Når du skal finde den rigtige gulvafsliber er det en god ide at kontakte flere firmaer og bede om et tilbud. Gerne 3 eller flere. Det sikre dig at du får et overblik over prisniveauet og du kan frasortere de dyreste ,men også de billigste, som måske ikke har tid til at udføre opgaven ordentligt.

Bed også om referencer fra tidligere kunder så du kan undersøge om de har været glade og tilfredse eller om de har været utilfredse med opgaven udførelse. 

Hvis du ikke har bedt om referencer, kan du også undersøge hvad sammenligningssider som Trustpilot har at sige om virksomheden. Du skal ikke læse hver enkelte udtagelse, men om der er tendenser der går igen.