Cykelhjelm til baby til hver en tid

02 november 2021 Anders Lundtang Hansen
Cykelhjelm til baby til hver en tid

advertorial

Når man skal til at gøre sig klar til at cykle med ens baby, så har man nok en særskilt stol eller sæde til det, som man sætter bagefter sadlen på cyklen, så babyen kan sidde spændt fast her.

Man har pakket ungen godt ind i tøj, så det passer til årstiden, om det er en varm sommerdag, eller man har at gøre med en vinterdag, hvor der er udsigt til sne.

Specielt på de kolde dage skal det unge barn være pakket godt ind, og man skal sørge for, at tøjet sidder godt tilpas og tæt på ungen.

Det samme skal man gøre med cykelhjelmen, for uanset alder skal man altid have cykelhjelm på, når man er ude at cykle eller er med som passager som i babyens tilfælde – om man er langt ude på landet eller inde i byen.

Til den unge baby har man måske fundet cykelhjelmen her: https://www.cykelhjelm.dk/shop/baby-181c1.html

Sidder cykelhjelmen til baby godt nok fast?

Unge mennesker synes ikke, at det er sejt at køre med cykelhjelm, og det kan desværre starte i en meget tidlig alder, hvor man som baby får most sådan en hård cykelhjelm ned over knolden på sig, så det gør ondt.

Og det er ikke altid, at babyen kan sige, hvornår det gør ondt, og hvornår den bare sidder stramt nok på, som den skal.

Derfor skal man være sikker på, at man har skaffet den rette cykelhjelm til det unge menneske, og ellers må man undersøge videre, til man finder den rette – måske skal den skiftes ud med tiden, for sådan en baby bokser hurtigt.

Herefter skal man tjekke tit efter babyen, om den er bag en eller foran en, at hjelmen sidder godt på, og barnet ikke er ved at tage den af.

Det er jo for ens sikkerheds skyld, at man får den på – og nogle gange skal man give andre den på.

Flere Nyheder